Nieuws

Chelsea verlengt contract van sterkhouder: 'Benieuwd wat de toekomst gaat brengen'

Chelsea verlengt contract van sterkhouder: 'Benieuwd wat de toekomst gaat brengen'

05-09-2022 13:34 Laatste update: 13:48

Reece James heeft zijn contract bij Chelsea verlengd. De rechtervleugelverdediger staat nu onder contract tot de zomer van 2027, met een optie voor nog een jaar.

James werd een vaste waarde voor Chelsea onder Frank Lampard en is niet meer weg te denken uit de basiself. De Engelsman gaf afgelopen jaar negen assists en scoorde vijf goals voor The Blues.

Eigenaar Todd Boehly is blij met de gang van zaken, zegt hij op de clubwebsite van Chelsea. “Hij is een meer dan uitstekende speler en een echte Chelsea-man. We kijken ernaar uit om hem verder op te zien bloeien op Stamford Bridge.”

Naast de eigenaar is de speler zelf ook in zijn nopjes. “Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract. Ik ben de fans, de nieuwe eigenaar en iedereen dankbaar die bij de club betrokken is. Ik kan niet wachten om te weten te komen wat de toekomst gaat brengen.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!