Nieuws

Pijnlijk: Club Brugge neemt Vormer niet op in de selectie voor Europese campagne

Pijnlijk: Club Brugge neemt Vormer niet op in de selectie voor Europese campagne

05-09-2022 12:31 Laatste update: 12:38

Ruud Vormer hoeft niet te rekenen op speelminuten in Europa bij Club Brugge. De middenvelder is niet opgenomen in de Europese selectie van de club uit België.

Dat meldt Sporza. Vormer zal niet aanwezig zijn in de selectie van Club Brugge wanneer het tegen Bayer Leverkusen speelt. Ook de wedstrijden tegen Atlético Madrid en FC Porto zullen zonder de middenvelder worden gespeeld. Sinds 2014 is Vormer een vaste kracht bij Brugge, maar dat lijkt nu toch echt voorbij te zijn.

Vormer kwam dit seizoen drie keer in actie voor de Belgische kampioen, de andere vier keer zat hij niet bij de selectie. Zijn verbintenis loopt tot de zomer van 2023, met een optie oor nog een jaar. De Nederlander stond afgelopen transferperiode in de belangstelling van verschillende Eredivisieclubs. FC Utrecht, Vitesse en FC Groningen zouden wel oren hebben naar zijn diensten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!