Transfernieuws

'Ajax kan nieuw bod tegemoet zien: Álvarez 'topprioriteit bij Chelsea'

'Ajax kan nieuw bod tegemoet zien: Álvarez 'topprioriteit bij Chelsea'

05-09-2022 11:22 Laatste update: 11:24
1

Chelsea gaat in januari een nieuwe poging ondernemen om Edson Álvarez over te nemen van Ajax, meldt The Evening Standard. De Britse krant weet dat de Mexicaan geldt als de 'geprefereerde optie'.

Het versterken van het middenrif geniet topprioriteit voor de nieuwe eigenaar Todd Boehly. In de afgelopen transferzomer trokken The Blues al flink de portemonnee: in totaal werd er maar liefst 280 miljoen euro aan transfers uitgegeven. Op Deadline Day sloeg de paniek toe bij Chelsea en werd er 55 miljoen euro geboden op Romeo Lavia van Southampton.

Daarnaast werd geprobeerd om Ibrahim Sangaré te kopen van PSV. Met het verstrijken van de transferperiode betekent het volgens The Evening Standard allerminst dat het drietal uit beeld is verdwenen. Daarnaast staat het negentienjarige talent Arsen Zakharyan op de nominatie om naar Stamford Bridge te komen. De aanvallende middenvelder staat momenteel onder contract bij Dinamo Moskou.

Denis Zakaria was uiteindelijk de controlerende middenvelder die op de slotdag van de transfermarkt werd binnengehengeld van Juventus. De Zwitsers international ging op huurbasis aan de slag bij Thomas Tuchel. Chelsea bedong een optie tot koop van een kleine dertig miljoen euro op hem.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!