Nieuws

Opmerkelijke rentree in de maak? Kishna strijkt neer op bekend terrein

Opmerkelijke rentree in de maak? Kishna strijkt neer op bekend terrein

05-09-2022 10:17
0

Ricardo Kishna gaat zijn rentree op het trainingsveld van ADO Den Haag maken, meldt de Residentieclub via de officiële kanalen. De aanvaller (27) is transfervrij sinds zijn contract afliep bij de Zuid-Hollanders en heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden.

Daardoor heeft Kishna besloten om zijn conditie op peil te houden bij de in sportief zwaar weer verkerende Keuken Kampioen Divisie-club. ADO benadrukt dat er geen sprake is van een nieuw contract. Saillant detail is dat de ploeg van Dirk Kuijt nog altijd op zoek is naar een buitenspeler. De voormalig aanvaller van onder meer SS Lazio en Ajax past naadloos in het profiel.

Afgelopen seizoen behoorde Kishna tot belangrijke kracht in het ADO-elftal en fungeerde hij vooral als voorbereider van doelpunten van Thomas Verheydt. In de 21 duels die de aanvaller afwerkte voor ADO kwam hij tot vier goals en tien assists. Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Kishna ligt. "Iedereen mag bellen, ook ADO. Het is nog niet helemaal afgesloten, maar er moet een hoop veranderen als ik hier wil blijven. Dat ligt niet in de lijn der verwachting", zei in mei nadat duidelijk werd dat hij zijn contract niet ging verlengen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie

No Poll