'Ten Hag houdt woord: Ajax op vier plekken gewijzigd tegen Besiktas'

'Ten Hag houdt woord: Ajax op vier plekken gewijzigd tegen Besiktas'

Ajax zal woensdagavond met vier nieuwe namen aantreden tegen Besiktas, verwacht het Algemeen Dagblad. Trainer Erik ten Hag verklapte dinsdag op de persconferentie al dat hij wijzigingen door zal voeren in zijn ploeg.

Het AD denkt dat Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico, Davy Klaassen en David Neres een kans in de basis krijgen in Istanbul. Dat zou dan ten koste gaan van Jurriën Timber, Daley Blind, Edson Álvarez (geschorst) en Antony. 

Ajax is al zeker van de volgende ronde in de Champions League, waardoor de wedstrijd tegen Besiktas de ideale kans biedt om andere spelers aan bod te laten komen. Schuurs, Tagliafico en Neres tot dusver samen tot slechts zeven basisplekken dit seizoen.

Ten Hag vertelde dinsdagavond op de persconferentie al dat hij wijzigingen gaat doorvoeren. "De selectie die er woensdagavond staat, zal zich moeten bewijzen. Die stappen moeten wij gaan zetten, willen we succesvol zijn dit jaar. Ik houd rekening met jongens die wat klachten hebben, maar ook met de ontwikkeling van de ploeg", zei de coach onder meer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie