Wedstrijdverslag

Van Bommel: 'Zeven keer winnen is geen garantie om kampioen te worden'

Van Bommel: 'Zeven keer winnen is geen garantie om kampioen te worden'

4 september - 20:32
0

Mark van Bommel is in de eigen competitie niet te stoppen met Royal Antwerp FC. Toch waarschuwt de Nederlander voor te veel optimisme na de zevende overwinning op rij. Zondag werd Westerlo (3-0) het volgende slachtoffer van de ambitieuze Belgische club.

Met Jurgen Ekkelkamp en Vincent Janssen in de basis was The Great Old de bovenliggende partij op De Bosuil. Het was laatstgenoemde die de scorende opende vanaf de stip. Daarmee staat de Oranje-international alweer op vier competitiedoelpunten na een wat weifelende start van zijn avontuur bij de ploeg van Van Bommel.

Waar Ekkelenkamp in de eerste helft de strafschop verdiende, was hij in het tweede bedrijf belangrijk met een assist op Koji Miyoshi. Anthony Valencia verzorgde de derde Antwerpse treffer. "Laat ons nu rustig blijven", zegt Van Bommel na afloop van het duel. "Je merkt dat iedereen praat over de titel, maar het zal ook nog minder gaan. Het is heel mooi om van de daken te schreeuwen dat we kampioen willen worden en dat willen we, maar zeven keer winnen is absoluut geen garantie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie