Transfernieuws

'Leeds United geeft niet op en gaat in januari nieuwe Gakpo-poging wagen'

'Leeds United geeft niet op en gaat in januari nieuwe Gakpo-poging wagen'

04-09-2022 20:05 Laatste update: 21:52

Leeds United gaat in januari een nieuwe poging wagen om Cody Gakpo naar de Premier League te halen, meldt Fabrizio Romano. The Whites zagen een ultieme poging om de Eindtovenaar op Deadline Day bij PSV los te weken, mislukken.

Gakpo is voor de middenmoter 'kandidaat nummer één' om in de winter de selectie te versterken. Toch denkt transfergoeroe Romano niet dat de transfer zomaar zijn beslag krijgt. 'Er zal een boel concurrentie voor hem zijn', schrijft de doorgaans goed ingevoerde Italiaan op Twitter.

Naar verluidt was Leeds United bereid om een bedrag van 45 miljoen euro te betalen voor de buitenspeler. Onlangs gaf Gakpo in een interview met PSV TV opheldering over zijn besluit om bij de Eindhovenaren te blijven. Onder meer zijn kansen op speeltijd op het WK - dat in november 2022 plaatsvindt - had te maken met zijn besluit om in Brabant te blijven. Voor advies over een eventuele transfer raadpleegde Gakpo bondscoach Louis van Gaal. De Oranje-keuzeheer adviseerde hem om bij PSV te blijven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!