Nieuws

VI weet reden achter Bijlow-absentie: 'doelman test positief op coronavirus'

VI weet reden achter Bijlow-absentie: 'doelman test positief op coronavirus'

23-11-2021 20:53

Feyenoord zal het bij Slavia Praag zonder Justin Bijlow moeten stellen. De 23-jarige goalie heeft volgens Voetbal International positief getest op het coronavirus en reist daardoor niet af naar Tsjechië.

Feyenoord maakt melding van de absentie van Bijlow, maar doet geen uitspraak over de reden daarvoor. VI weet echter dat de Oranje-international besmet is met het coronavirus. Bijlow zal daardoor thuis blijven als Feyenoord in het vliegtuig stapt voor het duel bij Slavia. De verwachting is dat Ofir Marciano donderdag het doel van Feyenoord gaat verdedigen.

De coronabesmetting komt op een ongelukkig moment voor Bijlow. Hij moest vorige week al het cruciale WK-kwalificatieduel met Noorwegen (2-0) laten schieten vanwege een lichte blessure. Zondag was hij wel weer van de partij toen Feyenoord het opnam tegen PEC Zwolle (4-0). Het zal moeten blijken hoelang Bijlow exact uit de roulatie is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!