Transfernieuws

'Nóg een Janssen-concurrent: Overmars mikt op Antwerp-komst D-Day hoofdrolspeler'

'Nóg een Janssen-concurrent: Overmars mikt op Antwerp-komst D-Day hoofdrolspeler'

04-09-2022 13:32

Royal Antwerp FC werkt aan de komst van Deadline Day-hoofdrolspeler Bamba Dieng. Dat meldt het Franse L'Equipe.

De markt is in België nog tot en met 6 september open, waardoor Marc Overmars nog aankopen kan doen voor de Jupiler Pro League-club. Volgens de Franse krant is de technisch directeur van Antwerp bezig met de komst van Olympique Marseille-speler Dieng. De spits zou voor zeven miljoen euro moeten overkomen van de Franse grootmacht.

Dat zou betekenen dat Vincent Janssen er nóg een concurrent bij krijgt in België. De Oranje-international is door Louis van Gaal weer opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elfta. Trainer Mark van Bommel zette Janssen de eerste weken vaker dan hem lief was op de bank bij Antwerp. Inmiddels lijkt de spits zijn draai gevonden te hebben in België.

Dieng was dé hoofdrolspeler van Deadline Day deze zomer. De aanvaller van Marseille leek hard op weg naar Leeds United, dat al een privéjet voor hem klaar had staan. Op het laatste moment besloot de aanvaller naar Olympique Nice te vertrekken, maar daar kwam Dieng niet door de medische keuring. Nu lijkt hij met Antwerp alsnog een nieuwe club te gaan vinden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!