Nieuws

Feyenoord-vertrek Arnesen lijkt aanstaande: 'Moeten over de lange termijn denken'

Feyenoord-vertrek Arnesen lijkt aanstaande: 'Moeten over de lange termijn denken'

04-09-2022 13:18

Algemeen directeur Dennis te Kloese sorteert alvast voor op een vertrek van Frank Arnesen bij Feyenoord. De Deen is al lange tijd afwezig vanwege in bacterie in de knie en heeft een aflopend contract bij de Rotterdammers. Te Kloese nam sindsdien de taken van de technisch directeur over.

"We hebben een fantastische relatie met Frank, maar hebben wel onze zorgen gehad over zijn gezondheid. Een club als Feyenoord moet daar ook heel correct en respectvol mee omgaan. We hebben hem alle ruimte gegeven. Daar is heel veel vooruitgang in. Daar zijn we heel blij om voor Frank en zijn familie", aldus Te Kloese tegenover Feyenoord TV.

Arnesen heeft nog een contract tot medio 2023 bij Feyenoord. "We zijn in gesprek met Frank over wat de toekomst brengt. Dat gaat op een heel goede manier en zullen we op een gegeven moment naar buiten brengen", aldus de algemeen directeur. "Zijn belang en het belang van Feyenoord staan centraal. Er gaat veel krediet naar Frank doordat er veel in de club is geherstructureerd qua jeugdopleiding, de aanstelling van Arne en een paar fantastische aankopen die de club veel financiële voorspoed hebben gebracht", looft hij Arnesen.

Ondanks de bijdrage van Arnesen, zal de Deen waarschijnlijk vertrekken bij Feyenoord. "Wij moeten wel over een lange termijn gaan denken. En duidelijkheid creëren", geeft Te Kloese toe.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s