Ten Hag deelt informatie over Ajax-opstelling tegen Besiktas: Dat gaan we doen

Ten Hag deelt informatie over Ajax-opstelling tegen Besiktas: "Dat gaan we doen"

Erik ten Hag gaat een aantal wijzigingen doorvoeren bij Ajax voor het duel met Besiktas. Dat heeft de Ajax-coach verklapt op de persconferentie voorafgaand aan het duel.

Een dag voor de krachtmeting met Besiktas krijgt Ten Hag de vraag of hij andere spelers gaat opstellen. "Dat gaan we doen", bevestigt de Oldenzaler. "De vorige keer dat we dit deden gaven we niet thuis en dat ergerde me mateloos. Morgen (woensdag, red.) staat er een goed elftal op het veld. Ook in die samenstelling moeten we winnen."

Ten Hag is erop gebrand dat zijn ploeg met een overwinning terugkeert naar Amsterdam. "Het gaat niet alleen om de groep die speelt, maar de hele selectie moet dit aankunnen. We willen en moeten winnen tegen een ploeg die vecht voor zijn allerlaatste kans. We kennen de cultuur van dit land en Besiktas staat onder druk, dus het zal zeker lastig worden."

Besiktas en Ajax trappen woensdagavond om 18.45 uur af in het Vodafone Park. De Nederlandse landskampioen heeft aan een punt genoeg om de groepswinst veilig te stellen in de Champions League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie