Nieuws

Napoli minimaal drie maanden zonder Nigeriaanse spits Victor Osimhen

Napoli minimaal drie maanden zonder Nigeriaanse spits Victor Osimhen

23-11-2021 16:32 Laatste update: 17:04

De komende drie maanden kan Napoli geen beroep doen op aanvalsleider Victor Osimhen. De Nigeriaan viel in de verloren wedstrijd tegen Internazionale (3-2) uit, nadat hij in botsing kwam met Inter-verdediger Milan Škriniar.

Op de clubsite meldt de Italiaanse club dat de speler inmiddels geopereerd is aan zijn jukbeen en een breuk in zijn oogkas. De aanvaller maakt het naar omstandigheden goed. De medische specialisten verwachten dat de aanvaller, die dit seizoen vijf keer scoorde in de Serie A, minimaal de komende drie maanden buitenspel staat.

Napoli moet het dus voorlopig stellen zonder Osimhen, die in de zomer van 2020 voor maar liefst zeventig miljoen euro over kwam van Lille OSC. In zijn eerste seizoen wist de Nigeriaan niet te overtuigen en eindigde de ploeg van toenmalig trainer Gennaro Gattuso op de vijfde plaats. Dit seizoen gaat het een stuk beter voor de Napolitanen. Onder leiding van de nieuwe trainer Luciano Spalletti is Napoli koploper in de Serie A na dertien speelronden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!