Transfernieuws

'Feyenoord betaalt vijf miljoen euro minder dan eerder werd verwacht'

'Feyenoord betaalt vijf miljoen euro minder dan eerder werd verwacht'

03-09-2022 12:45 Laatste update: 12:47
1

Ezequiel Bullaude is volgens het Algemeen Dagblad flink goedkoper dan men eerder deed vermoeden. De Argentijnse Feyenoord-aanwinst leek voor 7,5 miljoen euro te zijn aangetrokken. De ochtendkrant stelt dat het bedrag ruim 5 miljoen euro lager uitvalt.

In Argentijnse media werd vrijwel direct na de totstandkoming van de transfer gerept over de hoogte van de som (7,5 mijoen euro). De Telegraaf ontkrachtte die berichtgeving al eerder. Volgens het dagblad zou de transfersom flink lager liggen. Het AD weet zaterdag te onthullen dat Feyenoord een bedrag van om en nabij de twee miljoen euro neertelt voor Bullaude.

De 21-jarige Zuid-Amerikaan werd overgenomen van Godoy Cruz, maar moet zijn debuut nog even uitstellen. Het duel met Go Ahead Eagles komt te vroeg voor de talentvolle voetballer. "Hij is nog in Argentinië en is nog niet speelgerechtigd tegen Go Ahead", zo helderde Arne Slot zijn situatie vrijdag tijdens de persconferentie op.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!