'Golden Boy in de belangstelling van Bayern, megabod wordt voorbereid'

'Golden Boy in de belangstelling van Bayern, megabod wordt voorbereid'

23 november - 15:23 Laatste update: 15:26
Bundesliga 0 Reacties

Bayern München wil ver gaan om het Spaanse toptalent Pedri te verleiden tot een transfer naar Beieren. De Duitse club heeft de winnaar van de Golden Boy-award een salarisvoorstel voorgeschoteld dat vier keer hoger is dan zijn huidige honorarium bij FC Barcelona.

Ondanks de recente contractverlenging van de jonge Spanjaard, waarin de afkoopsom op het astronomische bedrag van één miljard euro werd bepaald, blijft de interesse van Der Rekordmeister onverminderd groot, schrijft AS. De noodlijdende Blaugranas zouden een flinke transfersom goed kunnen gebruiken, gezien de nijpende financiële situatie van de club. De Spaanse krant stelt dat een eerste bod van tachtig miljoen resoluut van tafel is geveegd door FC Barcelona.

Als Bayern München met een hoger bod terugkomt en de beide clubs overeenstemming bereiken, wordt Pedri de duurste aankoop in de geschiedenis van de Duitsers. Tot nu toe is die eer toebedeeld aan Lucas Hernández voor wie in 2019 maar liefst tachtig miljoen euro werd neergeteld. 

Pedri heeft tot nu toe aangegeven zich op zijn gemak te voelen bij Barça en het liefst te willen blijven om zo door te groeien tot een nog bepalendere speler in Camp Nou. Desondanks claimt AS dat Bayern de transfer zo snel mogelijk wil beklinken. Het liefst in de winterse transferperiode en als dat niet mogelijk blijkt te zijn, in de zomer van 2022.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie