Nieuws

Cynische Seuntjens: 'Misschien moeten we nog een andere taal proberen'

Cynische Seuntjens: 'Misschien moeten we nog een andere taal proberen'

02-09-2022 23:22 Laatste update: 23:23

Mats Seuntjens wordt langzamerhand moedeloos van de situatie bij Fortuna Sittard. De aanvoerder kon na de vijfde nederlaag van het seizoen weer voor de camera verschijnen en is zichtbaar geïrriteerd over de gang van zaken.

Fortuna verloor in eigen huis met 3-4 van FC Utrecht, in een duel dat werd ontsierd door incidenten met het publiek. Zo werd er gegooid met vuurwerk en bierbekers. "Het was geen saaie vrijdagavondwedstrijd", begint Seuntjens bij ESPN. "Voor ons is het zuur, omdat we weer geen punten halen. Als je beter verdedigd had er meer ingezeten", doelt de aanvoerder op de slordigheden die het hele seizoen al te zien zijn in de achterste linie van Fortuna.

"We hebben het erover gehad. Misschien moeten we nog een andere taal proberen", reageert Seuntjens cynisch. De aanvallend ingestelde speler gaat ook nog in op de incidenten die plaatsvonden in Sittard. "Bij ons werd er niet veel gegooid, bij Utrecht was het wat heftiger. Ik begreep wel dat de scheidsrechter harder moest ingrijpen om een statement te maken. Misschien was het wat overdreven om helemaal naar binnen te gaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!