Nieuws

Hiddink nieuwe voorzitter CBV: 'Met kennis en ervaring steentje bijdragen'

Hiddink nieuwe voorzitter CBV: 'Met kennis en ervaring steentje bijdragen'

23-11-2021 14:27

De vereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV) heeft een nieuwe voorzitter. Guus Hiddink is de opvolger van Frank de Boer, die na het teleurstellend verlopen EK met het Nederlands elftal, zijn taken als voorzitter neerlegde.

De CBV is 'bijzonder content' met de aanstelling van Hiddink, schrijft de vereniging op haar website. De Achterhoeker wordt een 'succesvolle wereldburger als trainer/coach' genoemd en de vakvereniging is trots dat het tot een samenwerking gekomen is.

Hiddink reageert als volgt: “Verheugd dat ik mijn in alle jaren opgebouwde kennis en ervaring in kan zetten voor jonge talentvolle trainer/coaches. Mede hiermee hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons mooie vak van trainer/coach.”

Het bestuur van de CBV bestaat uit zeven leden. Hiddink wordt met zijn benoeming de zevende voorzitter: Louis van Gaal, Leo Beenhakker, Foppe de Haan, Han Berger, Ronald Koeman en Frank de Boer gingen de oud-trainer voor.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!