Transfernieuws

'Toch zonneschijn voor Batshuayi: spits heeft transfer naar Turkije te pakken'

'Toch zonneschijn voor Batshuayi: spits heeft transfer naar Turkije te pakken'

02-09-2022 14:07 Laatste update: 14:53

Na regen komt zonneschijn, dat zal Michy Batshuayi nu denken. De spits van Chelsea heeft met Fenerbahçe een nieuwe club gevonden, nadat zijn transfer naar Nottingham Forest op het laatste moment was afgeketst.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Batshuayi leek voor lange tijd op weg naar Nottingham, maar door de drukte wist zijn huidige werkgever Chelsea het papierwerk niet tijdig af te ronden. De Londenaren hadden het druk genoeg met het aantrekken van Pierre-Emerick Aubameyang en Denis Zakaria.

Nu heeft Batshuayi dan toch zijn transfer te pakken. De Belg gaat in Istanbul spelen en daar staan mooie derby’s op hem te wachten. Bij aartsrivaal Galatasaray staat zijn vriend van de Rode Duivels sinds deze zomer onder contract: Dries Mertens.

Het is niet de eerste keer dat de spits aan de slag gaat in Turkije. In het voorbije jaar stond hij onder contract bij Besiktas. Eerder speelde hij ook voor Standard Luik, Olympique Marseille, Borussia Dortmund, Valencia en Crystal Palace.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!