Nieuws

Broers Younes woest na Utrecht-transfer: 'Ook privé maak je oorlog met je naasten'

Broers Younes woest na Utrecht-transfer: 'Ook privé maak je oorlog met je naasten'

02-09-2022 10:19 Laatste update: 11:02

FC Utrecht zorgde op de laatste dag van de transfermarkt voor een stunt door Amin Younes terug naar Nederland te halen. De Duitse aanvaller is in zijn nopjes met de overgang, maar zijn broers zijn minder blij voor hem.

"Nadat ik het belletje van FC Utrecht kreeg belde Dost mij gelijk op", liet Younes eerder weten in een interview met ESPN. "Hij vertelde me over FC Utrecht. Het was een goed gesprek, want wij kennen elkaar nog vanuit Frankfurt. Daar hadden wij ook al een erg goede band en na het gesprek met hem is het stap voor stap gegaan waardoor ik nu hier ben. Bas heeft natuurlijk een bepaalde status binnen de club, dus als hij je advies geeft dan luister je."

De broer van Amin, Philipp is niet al te blij met de overgang. 'Privéredenen? Je bent daar gewoon niet meer welkom', doelt de broer op het vertrek van Amin bij Ettifaq FC in een bericht op Instagram. 'Beter ga je naar de andere kant van de wereld. Elke keer zeg je dat je clubs de schuldige zijn, maar jij bent hier keer op keer de leugenaar.'

Philipp lijkt woest te zijn op de voormalig Duits international. 'Ook in je privéleven maak je oorlog met je naasten. Maar je zal gestraft worden, tien keer erger dan dat je zelf hebt misdaan.' Ook zijn andere broer Carim lijkt niet blij te zijn. Hij houdt het wat beschaafder. 'Veel geluk Amin, maar meelopers zijn hier niet welkom.' De broers zouden vooral niet door een deur kunnen met de zaakwaarnemer van de Utrecht-aanwinst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!