Transfernieuws

'Voormalig Feyenoord-target laat contract ontbinden en tekent bij Lorient'

'Voormalig Feyenoord-target laat contract ontbinden en tekent bij Lorient'

01-09-2022 23:56

Voormalig Feyenoord-target Adil Aouchiche maakt transfervrij de overstap naar Lorient. De middenvelder liet zijn contract ontbinden bij Saint-Étienne.

Dat meldt Santi Auona van Foot Mercato. Aouchiche heeft zijn contract bij Saint-Étienne kunnen laten ontbinden, waardoor hij transfervrij de overstap naar het tevens Franse Lorient kan maken.

De middenvelder was deze zomer een van de namen die werd genoemd om het middenveld van Feyenoord te komen versterken. Uiteindelijk zette de Rotterdammers de interesse niet door. Onder meer Sebastian Szymanski en Ezquiel Bullaude kwamen wél naar Rotterdam.

Aouchiche speelde in de jeugd van Paris Saint-Germain en maakte uiteindelijk drie keer zijn opwachting voor de Franse grootmacht. Voor Saint-Étienne kwam de technicus 77 keer in actie. Daarin scoorde de middenvelder twee keer en gaf hij tien assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!