Transfernieuws

Update: De kogel is door de kerk: Kluivert op huurbasis naar Valencia

Update: De kogel is door de kerk: Kluivert op huurbasis naar Valencia

02-09-2022 00:02

Justin Kluivert is gearriveerd in Valencia om zijn transfer naar de Primera División af te ronden. De aanvaller komt op huurbasis over van AS Roma.

Kluivert mocht van trainer José Mourinho vertrekken bij AS Roma en leek lange tijd op weg naar Fulham. De aanvaller kon geen werkvergunning krijgen, waardoor de deal afketste. Nu gaat Valencia met hem aan de haal. De Spanjaarden huren Kluivert van Roma met een optie tot koop van vijftien miljoen euro.

Na Ajax wordt Valencia de tweede club waar zowel vader Patrick Kluivert als zoon Justin Kluivert onder contract heeft gestaan. De oud-spits kwam zestien keer uit voor Valencia, scoorde daarin twee keer en gaf twee assists.

Kluivert werd na het vertrek van Antony ook kort in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. De buitenspeler zou benaderd zijn door de Amsterdammers, maar uiteindelijk viel de keuze op Lucas Ocampos.

Update: Valencia heeft Justin Kluivert gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De aanvaller komt op huurbasis over van AS Roma. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!