AD en Chris Woerts: Te Kloese-nieuws op komst bij Feyenoord

AD en Chris Woerts: Te Kloese-nieuws op komst bij Feyenoord

23 november - 12:11
Eredivisie 0 Reacties

Feyenoord heeft de opvolger van algemeen directeur Mark Koevermans definitief binnen, meldt het Algemeen Dagblad. Ook de aandeelhouders van Feyenoord hebben inmiddels ingestemd met de komst van Dennis te Kloese, die over zal komen van het Amerikaanse Los Angeles Galaxy.

De komst van Te Kloese was sowieso al een kwestie van tijd: nadat Koevermans eind oktober zijn vertrek bekendmaakte, werd de naam van de geboren Bussumer al snel in De Kuip. Te Kloese is op en neer gevlogen vanuit Californië om kennis te maken met 'alle bepalende geledingen' van Feyenoord, meldt het AD. Het is nu alleen nog wachten op de officiële kennismaking van Feyenoord. Sportmarketeer en voormalig Feyenoord-directeur Chris Woerts wist in Veronica Inside al te melden dat Te Kloese op 15 januari begint aan zijn nieuwe klus.

De nieuwe Feyenoord-directeur begon zijn carrière als internationaal scout van Ajax, maar maakte zich sinds 2003 verdienstelijk in het Mexicaanse voetbal, waar hij functies bij onder meer topclub Chivas Guadalajara en de nationale bond bekleedde. Sinds 2018 was hij werkzaam bij Los Angeles Galaxy, maar Te Kloese heeft besloten om zich weer in Nederland te vestigen, omdat hij graag dichterbij zijn ouders wil zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie