Transfernieuws

'Jordi Alba verontwaardigd: Barça bood Spanjaard aan zonder hem te informeren'

'Jordi Alba verontwaardigd: Barça bood Spanjaard aan zonder hem te informeren'

01-09-2022 20:28 Laatste update: 20:37

Opmerkelijk nieuws uit Catalonië: FC Barcelona zou Jordi Alba op het laatste moment hebben aangeboden bij Internazionale. De Spaanse vedette is woest, gezien hij niet was geïnformeerd en geen plannen heeft de club te verlaten. 

Dat weet Catalunya Radio te melden. De entourage van Alba werd woensdag gebeld door de zaakwaarnemers van Marcos Alonso, waarin werd verteld dat de deal tussen Chelsea en Barcelona bijna rond was en Alba onderweg was naar Inter. De zaakwaarnemer van Alba werd verrast door het telefoontje en ging verhaal halen bij de leiding van Inter. De Italiaanse club vertelde hem dat Barça zich op het laatste moment zelf meldde en Alba aanbood. 

Alba is geschrokken van het plotse nieuws en voelt zich bedrogen door de Catalaanse club, waar hij al sinds 2012 actief is. De Spanjaard heeft altijd duidelijk gemaakt bij Barça te willen blijven. Xavi had donderdag een gesprek ingepland met Alba, maar de verdediger heeft na het horen van het nieuws bedankt voor de ontmoeting met de trainer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!