Transfernieuws

'Club Brugge weigert Franse aanbieding van achttien miljoen euro op Lang'

'Club Brugge weigert Franse aanbieding van achttien miljoen euro op Lang'

01-09-2022 18:14

Noa Lang kon op de valreep nog vertrekken bij Club Brugge, maar de Belgisch kampioen heeft een bod van LOSC Lille afgewezen. Volgens Het Laatste Nieuws ging het om een transfersom van achttien miljoen euro.

De clubleiding van Club Brugge was niet overtuigd van de aanbieding en heeft het resoluut van tafel geveegd. Lille heeft tot middernacht om met een verbeterd bod te komen, maar gezien de tijdsdruk lijkt een deal er niet meer in te zitten. AC Milan leek eerder ook in de race om de handtekening van Lang, maar de Italianen bereikten geen akkoord met Club Brugge.

Opmerkelijk is dat Lang momenteel geblesseerd is en de aankomende weken niet in actie kan komen. De oud-Ajacied sprak eerder al uit dat hij klaar was voor een vervolgstap. "Naar een hele mooie, grote club. Een die het liefst in de Champions League speelt. Een club die de top aantikt", vertelde Lang destijds.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!