Nieuws

Vertonghen arriveert in België: 'Anderlecht is op het goeie moment ingestapt'

Vertonghen arriveert in België: 'Anderlecht is op het goeie moment ingestapt'

01-09-2022 14:23

Jan Vertonghen is op weg naar RSC Anderlecht. De voormalig aanvoerder van Ajax is gearriveerd in België en zal op zeer korte termijn zijn handtekening onder een tweejarig contract gaan zetten.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. "Ik ben altijd blij om terug in België te zijn", reageert Vertonghen tegenover de Belgische krant. "Of vandaag alles rond komt? We zullen zien, maar dat is in ieder geval de bedoeling. We gaan kijken of het lukt. Anderlecht is op het goeie moment ingestapt. De mogelijkheid was er eigenlijk nooit, zowel van mijn kant niet als van de kant van Benfica, maar die is er nu wel."

Vertonghen heeft vertrouwen dat de transfer donderdag wereldkundig gemaakt wordt. "We gaan kijken of we het rond krijgen, maar ‘t was puur het geval van de juiste moment en de juiste plaats. Of ik verwacht had om op mijn 35ste nog te debuteren in België? Nee, zeker niet. Dat was nooit echt het idee, maar het was het juiste moment. Dan kan dat alleen maar zo lopen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!