Transfernieuws

'Fulham zit niet stil en shopt in de Premier League na afketsen van Kluivert'

'Fulham zit niet stil en shopt in de Premier League na afketsen van Kluivert'

01-09-2022 14:17 Laatste update: 14:26

Fulham gaat toeslaan op de transfermarkt. De Londenaren gaan Daniel James losweken bij Leeds United, meldt Fabrizio Romano.

James zal voor één jaar te bewonderen zijn op Craven Cottage. De Welshman wordt voor één jaar gehuurd door Fulham. Na twee jaar bij Leeds gaat de snelle rechtsbuiten zijn geluk dus elders beproeven.

James is de vervanger van de afgeketste transfer van Justin Kluivert. De 23-jarige Nederlander was zeer dicht bij een overgang van AS Roma naar Fulham, maar die transfer viel woensdag plots in het water. Een werkvergunning kon niet meer worden geregeld voor de aanvaller.

Dat betekent dat Leeds op zoek gaat naar een vervanger voor James. The Wites hadden Cody Gakpo op het oog, maar die bedankte donderdagmorgen toch vriendelijk. Volgens de Italiaanse transferexpert geldt Bamba Dieng als mogelijke vervanger. De Senegalees van Olympique Marseille moet tien miljoen euro kosten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!