'PSV dreigt Romero wéér te moeten missen: spits valt uit met hamstringklachten'

'PSV dreigt Romero wéér te moeten missen: spits valt uit met hamstringklachten'

23 november - 10:25
Eredivisie 0 Reacties

Pech blijft Maximiliano Romero achtervolgen. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn er bij PSV opnieuw zorgen over de 22-jarige Argentijn, nadat hij zondag tijdens de training van de beloften uitviel met liesklachten.

De spits zou maandagavond minuten maken in het Keuken Kampioen Divisie-duel met NAC Breda (0-0), maar daar moest een streep door. PSV sluit niet uit dat hij weer enige tijd moet toekijken, al wordt er nog verder onderzoek gedaan. Het is een forse tegenvaller voor Romero, die eindelijk het blessurespook achter zich leek te laten. De voorbije weken mocht hij een paar keer invallen van trainer Roger Schmidt.

De komende tijd lonkten bovendien meer kansen voor Romero door de blessure van Eran Zahavi. De Eindhovenaren beschikken met Carlos Vinícius over nog maar één fitte afmaker in de selectie. Naast Romero is namelijk ook jeugdspeler Fodé Fofana tot de winterstop uitgeschakeld. De spoeling voorin is sowieso dun door de blessures van Cody Gakpo en Noni Madueke.

PSV betaalde begin 2018 liefst tien miljoen euro voor Romero, maar de Argentijn rolt sindsdien in de ene van de andere blessure.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie