Transfernieuws

'Wensen van Klopp worden gehoord: Juventus-middenvelder tekent spoedig op Anfield'

'Wensen van Klopp worden gehoord: Juventus-middenvelder tekent spoedig op Anfield'

01-09-2022 10:46

Liverpool lijkt zich toch nog te gaan roeren op de laatste dag van de transfermarkt. Volgens Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio gaat Arthur Melo spoedig zijn handtekening zetten op Anfield.

Liverpool-trainer Jürgen Klopp liet eerder al doorschemeren dat hij nog een middenvelder zoekt en die lijkt hij nu met Arthur te hebben gevonden. De Brazilaan wordt voor een jaar gehuurd van Juventus en er zou geen sprake zijn van een optie tot koop.

Arthur kwam afgelopen seizoen twintig keer in actie in de Serie A. Daarin wist de allround-middenvelder geen eén keer te scoren. De Braziliaan werd in de zomer van 2020 nog ‘geruild’ met Miralem Pjanic, die toen de overstap maakte naar zijn voormalige club FC Barcelona.

Het aantrekken van Arthur is een welkome versterking voor The Reds. Woensdagavond werd er nog met alle moeite gewonnen van Newcastle United. In de dying seconds schoot Fabio Carvalho zijn ploeg naar de overwinning.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!