Nieuws

NEC-aanwinst Dimata: 'Ze hebben een klein stukje van de taart mogen proeven'

NEC-aanwinst Dimata: 'Ze hebben een klein stukje van de taart mogen proeven'

01-09-2022 07:44

NEC heeft zich woensdagmiddag versterkt met Landry Dimata. De 25-jarige aanvalsleider wordt tot de rest van het seizoen gehuurd van Espanyol en kijkt uit naar een mooie periode in Nijmegen.

Ondanks dat de verwachtingen hoogggespannen zijn, voelt Dimata geen druk. "Mijn doel is dit seizoen om de beste versie van mezelf te laten zien en veel doelpunten te maken. Wat veel is? Veel is veel. Het is niet verstandig om een aantal uit te spreken. Maar ik ben een spits, dus je mag wel wat goals van me verwachten. Daar word ik tenslotte op afgerekend", zegt de kersverse aawinst van NEC in gesprek met De Gelderlander.

Dimata is klaar om te vlammen in de Eredivisie. "Ik heb het gevoel dat de voetbalwereld nog niet de beste Dimata heeft gezien", zegt de 25-jarige Belg, die in 2017 als groot talent voor 11,5 miljoen euro de overstap maakte van KV Oostende naar VfL Wolfsburg. "Ze hebben een klein stukje van de taart mogen proeven. Dat maakt me soms boos, maar dit moet het seizoen worden waarin alles wat in me zit eruit komt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!