Transfernieuws

Dijks verklapt: 'Wilde weekje vakantie, maar heb akkoord met Nederlandse club'

Dijks verklapt: 'Wilde weekje vakantie, maar heb akkoord met Nederlandse club'

01-09-2022 00:55 Laatste update: 01:04

Mitchell Dijks hoeft na zijn contractontbinding bij Bologna niet lang meer zonder club te zitten. De linksback onthult in gesprek met ESPN in Nederland aan de slag te gaan.

Eerder op de woensdag kwam de vleugelverdediger met Bologna overeen om zijn contract voortijdig te beëindigen. "Ik heb een donkere en zware week gehad", begint Dijks zijn relaas bij de betaalzender. "Ik zou eigenlijk naar Verona gaan, maar dat is afgeketst. Dat was begin juli. Ik was bezig om een transfer te maken. Daarna kwam Turkije, maar dat is het ook niet geworden. Daarna heb ik samen met Bologna besloten om te stoppen en naar huis (Purmerend, red.) te gaan."

De ­ESPN-verslaggever vraagt vervolgens of Dijks (29) van plan is om zijn schoenen aan de wilgen te hangen. Daar blijkt geen sprake van te zijn. "Ik wilde eigenlijk een weekje op vakantie, maar dat zit er niet in", lacht de wingback. "Ik heb al een mondeling akkoord met een club. Ik kan nog niks zeggen welke club het is, maar het is wel in Nederland", verklapt Dijks tot slot.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!