Transfernieuws

FC Emmen heeft op het nippertje rechtsback binnen: deal met Anderlecht

FC Emmen heeft op het nippertje rechtsback binnen: deal met Anderlecht

31-08-2022 23:59 Laatste update: 01-09-2022 00:06

FC Emmen heeft zich op het nippertje van de transferdeadline versterkt met Mohamed Bouchouari. De rechtsback uit de jeugdopleiding van RSC Anderlecht komt op huurbasis naar Emmen.

De 21-jarige vleugelverdediger speelde sinds 2010 in de jeugdopleiding van PSV, daarvoor kwam hij uit voor Beerschot AC. In 2012 kreeg Bouchouari te horen dat er geen plek meer voor hem was bij PSV en was Zulte Waregem zijn volgende bestemming. Sinds 2018 komt de wingback inmiddels uit voor Anderlecht.

Aangezien de jongeling weinig tot geen vooruitzichten had op speeltijd bij Anderlecht, volgt nu de tijdelijke transfer naar FC Emmen. Bij de promovendus uit Drenthe hoopt Bouchouari meer speeltijd te krijgen. Tot dusver werkte hij zijn wedstrijden af voor Anderlecht O21. In 2019 maakte hij een tijdelijk uitstapje naar Luxemburg. Na 26 wedstrijden in dienst van F91 Dudelange en drie assists verder keerde hij terug bij de Belgische formatie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!