Reactie

Zerrouki reageert op uitblijven transfer: 'Teleurstellend en niet makkelijk'

Zerrouki reageert op uitblijven transfer: 'Teleurstellend en niet makkelijk'

31-08-2022 23:35

Ramiz Zerrouki heeft na afloop van de 4-0 zege op Excelsior bevestigd bij FC Twente te blijven. De 24-jarige Algerijns international stond in de belangstelling van Feyenoord. Doordat beide clubs het niet eens konden worden over een transfersom, speelt Zerrouki na 1 september gewoon nog in Enschede.

Volgens informatie van Voetbal International wilden de Rotterdammers niet verder gaan dan een bod van vijf miljoen euro voor de middenvelder, waar FC Twente een hoger bedrag verlangde. "Het is een teleurstelling en het was niet makkelijk", wordt Zerrouki opgetekend door TC/Tubantia.

De spelverdeler is naar eigen zeggen klaar voor 'de volgende stap'. Aan zijn houding verandert niets, nu zijn droomtransfer naar De Kuip is afgeketst. "Maar ik speel nog steeds voor prachtige club. Maar denk dat we komende weken wel even moeten gaan zitten", aldus de middenvelder die dus 'gewoon' bij de Tukkers blijft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!