Transfernieuws

'Dest gaat FC Barcelona verlaten: huurtransfer naar AC Milan'

'Dest gaat FC Barcelona verlaten: huurtransfer naar AC Milan'

31-08-2022 22:12

De transfer van Sergiño Dest van FC Barcelona naar AC Milan gaat ervan komen, weet Fabrizio Romano. De Nederlandse Amerikaan gaat op huurbasis de overstap maken naar de Rossoneri.

Als de samenwerking aan beide kanten bevalt, heeft AC Milan de mogelijkheid om Dest na afloop van dit seizoen voor een bedrag van twintig miljoen euro definitief in te lijven. Vervolgens kan de international van de Verenigde Staten een contract tot medio 2027 bij de Italiaanse grootmacht ondertekenen.

Woensdag reist Dest af naar de modestad om zijn transfer af te ronden, weet de transferspecialist. Bij FC Barcelona was de rechtsback overbodig verklaard. Xavi Hernández stond open voor een vertrek. Lange tijd leek Manchester United of Villarreal de volgende bestemming voor Dest te worden, maar de verdediger opteerde voor een overstap naar AC Milan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!