Opstellingen

Gakpo begint 'gewoon' in PSV-basis: eerste basisplaats voor nieuwkomer Branthwaite

Gakpo begint 'gewoon' in PSV-basis: eerste basisplaats voor nieuwkomer Branthwaite

31-08-2022 17:47

De door diverse Engelse clubs begeerde Cody Gakpo vindt zichzelf voor het inhaalduel met FC Volendam 'gewoon' terug in de PSV-basis. De aanvaller begint als aanvoerder. Jarrad Branthwaite staat voor het eerst in de PSV-basis en ook Guus Til mag zich vanaf het eerste moment laten zien.

Gakpo staat volop in de belangstelling van clubs uit Engeland. Southampton heeft reeds een bod van 35 miljoen euro op de Eindtovenaar uitgebracht. Dit bod werd echter resoluut naar de prullenbak verwezen door PSV. De Brabantse formatie verlangt een bedrag van vijftig miljoen euro voor de Gakpo. De aanvaller zelf staat open voor de stap naar Engeland.

Een overstap is voor Gakpo is nog ruim dertig uur mogelijk, aangezien de transfermarkt in de Premier League een dag later sluit dan in de Eredivisie. PSV trapt het inhaalduel af om 18.45 uur in het Philips Stadion. Door de basisplaatsen van Branthwaite en Til zitten Mohamed Saibari en André Ramalho op de bank. Kersverse aanwinst Anwar El Ghazi zit nog niet bij de selectie van trainer Ruud van Nistelrooij.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Max; Veerman, Sangaré, Til; Bakayoko, Xavi, Gakpo;

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!