Transfernieuws

'Feyenoord waarschijnlijk klaar op transfermarkt: Zerrouki hoopt nog op transfer'

'Feyenoord waarschijnlijk klaar op transfermarkt: Zerrouki hoopt nog op transfer'

31-08-2022 17:21 Laatste update: 17:30

Voetbal International en het Algemeen Dagblad melden dat Feyenoord klaar is op de transfermarkt. Volgens het medium 1908 gaan de Rotterdammers echter nog een ultieme poging doen Ramiz Zerrouki van FC Twente in te lijven.

Het weekblad stelt over informatie te beschikken waaruit blijkt dat Feyenoord na de komst van Ezequiel Bullaude van Godoy Cruz klaar is op de transfermarkt. 'De Rotterdamse club komt op Deadline Day niet meer in actie en heeft vertrouwen in de huidige selectie.' De transfersom die FC Twente voor de 24-jarige Algerijns international verlangt, is de Stadionclub te gortig. Het AD komt met dezelfde lezing, alhoewel de krant schrijft dat 'alleen een buitenkansje' een uitzondering zou kunnen zijn.

Uiteindelijk stokt de teller naar alle waarschijnlijkheid op maar liefst vijftien aanwinsten voor Feyenoord. Ezequiel Bullaude, Igor Paixão, Fredrik Björkan, Marcos López David Hancko, Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Santiago Gimenez, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen en Timon Wellenreuther kwamen allemaal naar Rotterdam.

Desalniettemin denkt 1908 dat Zerrouki nog wel eens naar De Kuip kan komen. Feyenoord zou zich vandaag (woensdag, red.) nog hebben gemeld in Enschede. 'Zerrouki heeft nog altijd oren naar de transfer. Feyenoord hoopt dat de transfersom lager uitvalt na de eliminatie van FC Twente in de UEFA Conference League', aldus het medium.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!