Nieuws

'Feyenoord kan Zerrouki definitief uit het hoofd zetten: Twente houdt poot stijf'

'Feyenoord kan Zerrouki definitief uit het hoofd zetten: Twente houdt poot stijf'

31-08-2022 13:26
1

Dat Ramiz Zerrouki van FC Twente naar Feyenoord gaat, kan definitief worden uitgesloten. De Rotterdammers probeerden de controleur dinsdag nog los te weken, maar de aanbieding volstond niet in Enschede.

Volgens Voetbal International was Feyenoord bereid om het eerste bod van 4,5 miljoen plus bonussen met een klein bedrag te verhogen. Tevergeefs, technisch directeur Jan Streuer is niet van plan om af te wijken van het prijskaartje van acht miljoen euro. Daardoor is de deal nu volledig van de baan.

Dat Zerrouki dit jaar gewoon in de Grolsch Veste blijft spelen, zal een flinke klap zijn. De 24-jarige middenvelder had duidelijk zijn zinnen gezet op een transfer naar Rotterdam, maar zal dit nu toch echt uit zijn hoof moeten zetten. De Algerijns international had graag samen willen werken met Arne Slot, en vice versa.

De knop moet snel om voor Zerrouki, aangezien hij woensdagavond al moet spelen met Twente. De Tukkers nemen het in eigen huis op met Excelsior, om 21.00.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!