Transfernieuws

Excelsior heeft gewenste buitenspeler binnen: Lamprou tekent op Kralingen

Excelsior heeft gewenste buitenspeler binnen: Lamprou tekent op Kralingen

31 augustus - 12:15 Laatste update: 12:17
0

Excelsior heeft zich versterkt met Lazaros Lamprou. De 24-jarige linksbuiten wordt overgenomen van PAOK Saloniki en zet zijn handtekening onder een verbintenis die hem voor minimaal twee jaar aan de Kralingers verbindt.

Dat Lamprou naar Excelsior zou komen, was al langer bekend. De Griek is een bekende van de Eredivisie, aangezien hij eerder al uitkwam voor Fortuna Sittard en FC Twente. Zijn meest succesvolle periode beleefde hij in Limburg. Daar maakte hij zeven doelpunten in 24 wedstrijden.

Met Lamprou hebben de Rotterdammers zijn gewenste buitenspeler binnen. “Met zijn 24 jaar is hij de door ons gewenste aanvallende versterking die rendement kan toevoegen aan onze ploeg. Hij heeft snelheid, heeft een goede actie in huis en kan een goal maken”, aldus de technsich manager Niels van Duinen.

De aanvaller in kwestie is zelf ook in zijn nopjes met zijn nieuwe club. “Excelsior Rotterdam staat voor mooi en aanvallend voetbal’’, aldus de aanvaller op de clubsite van Excelsior. “Bovendien heeft de club de laatste jaren laten zien dat ze een prima platform zijn voor spelers om zich te ontwikkelen en de volgende stap in hun carrière te zetten. Voor mij is het in deze fase van mijn carrière belangrijk dat ik veel wedstrijden kan spelen in een goede omgeving en Excelsior is daarvoor voor mij het juiste podium.’’

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie