Transfernieuws

Update: 'Nieuw hoofdstuk in Dest-soap, overstap naar AC Milan nabij'

Update: 'Nieuw hoofdstuk in Dest-soap, overstap naar AC Milan nabij'

31-08-2022 20:53 Laatste update: 11:46

Manchester United en Erik ten Hag hebben hun pijlen gericht op Sergiño Dest. Volgens Spaanse en Engelse media voeren The Mancunians verkennende gesprekken met de Catalanen.

Ten Hag wil een rechtsback toevoegen aan zijn selectie die beter bij het systeem van de manager past. Dest lijkt hiervoor een prima kandidaat, de ex-Ajacied moet in Manchester de concurrentiestrijd aangaan met Diogo Dalot. Naar verluidt gaat het om een huurdeal met de looptijd van één seizoen. Dest zou zelf ook graag de overstap willen maken aagezien hij weinig perspectief heeft in Barcelona. Trainer Xavi liet de Amerikaanse international buiten zijn selectie tijdens de eerste duels in La Liga.

Dest brak onder Ten Hag door bij Ajax. Met de komst van de rechtsback uit Almere, zou de manager van United opnieuw een oude bekende binnenhalen. Eerder kwamen Lisandro Martínez en Antony al over van Ajax, terwijl Eriksen begin dit jaar ook enige tijd in Amsterdam trainde na zijn hartaanval. Daarnaast kwam maakte ex-Feyenoorder Tyrell Malacia ook de overstap naar Old Trafford.

Update: Villarreal is in de markt om Sergiño Dest te huren van FC Barcelona, meldt transferexpert Fabrizio Romano. Manchester United zal de ex-Ajacied enkel willen halen als Aaron Wan-Bissaka deze transferperiode nog vertrekt.

Update: Hoewel Erik ten Hag woensdag aangaf dat hij geen mutaties meer verwacht, bestaat de kans dat Sergiño Dest een overstap gaat maken er nog steeds. Volgens de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano is Villarreal nog steeds druk bezig met de komst van de Amerikaans international. 

Update: De soap rondom Dest blijft maar voortduren. De doorgaans goed ingevoerde Gianluca Di Marzio meldt dat de rechtsback dicht bij een overgang naar AC Milan is. De Italianen huren de back van FC Barcelona met een optie tot koop. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!