Transfernieuws

Feyenoord verhuurt tienvoudig jeugdinternational aan FC Dordrecht

Feyenoord verhuurt tienvoudig jeugdinternational aan FC Dordrecht

31-08-2022 10:30 Laatste update: 10:34

FC Dordrecht heeft zaken gedaan met Feyenoord. De club uit de Keuken Kampioen Divisie huurt de talentvolle Aliou Baldé voor de rest van het seizoen van de Stadionclub.

Baldé maakte in januari 2021 de overstap van Diambars FC (Senegal) naar Feyenoord. Afgelopen seizoen werd de negentienjarige vleugelaanvaller door de Rotterdammers verhuurd aan het Belgische Waasland Beveren. De tienvoudig jeugdinternational speelde tot dusver vier wedstrijden voor het vlaggenschip van Feyenoord, waarin hij één assist leverde.

Innovatiemanager Leon Vlemmings is blij met de huurtransfer. "Door de blessures van Jaymillio Pinas en Malhory Noc zijn de keuzes voorin op dit moment beperkt en missen we pure snelheid", zegt hij op de clubsite. "Aliou Baldé is erg snel en voegt een specifieke kwaliteit toe aan het elftal. Mooi dat door de goede relatie met Feyenoord, we dit hebben kunnen realiseren. We zijn nu in afwachting van zijn werkvergunning om speelgerechtigd te zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!