Transfernieuws

'Leverkusen heeft Gosens op de korrel en wil Nederlander gebruiken als ruilmiddel'

'Leverkusen heeft Gosens op de korrel en wil Nederlander gebruiken als ruilmiddel'

31-08-2022 09:49 Laatste update: 09:57

Robin Gosens kan tijdens de laatste twee dagen van deze transferwindow nog een transfer maken. De linkersback van Internazionale zou op de nominatie staan om naar Bayer Leverkusen te verkassen, die een interessante deal voor ogen hebben, meldt Kicker.

De 28-jarige Gosens zou als prioriteit nummer één gelden voor de linksbackpositie van Leverkusen. Op die positie vechten momenteel twee Nederlanders om een plek in de basis: Mitchel Bakker en Daley Sinkgraven. Toch wil de Duitse club de Inter-back graag naar zijn thuisland willen laten trekken.

Volgens het Duitse medium zou Leverkusen een huurdeal met een verplichte optie tot koop voor ogen hebben. Ook zou de club Bakker van de hand willen doen en zelfs willen betrekken in de deal met Inter.

Gosens vecht momenteel voor een basisplaats bij Inter. Met het oog op het WK zou het niet heel gek zijn dat hij zijn heil tijdelijk ergens anders wil gaan zoeken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!