Breaking news

Update: 'Ajax-rvc gaat ook niet akkoord met vijftien miljoen voor Ocampos'

Update: 'Ajax-rvc gaat ook niet akkoord met vijftien miljoen voor Ocampos'

31-08-2022 14:05 Laatste update: 14:03
10

Waar de transfer van Lucas Ocampos naar Ajax een uitgemaakte zaak leek, lijkt dit nu toch niet het geval. Volgens De Telegraaf heeft de rvc van de Amsterdammers er op het laatste moment een stokje voor gestoken.

Volgens de ochtendkrant twijfelt de rvc aan het bedrag van twintig miljoen euro in combinatie met het meerjarige contract en het riante salaris. De Argentijn zou woensdag in afwachting zijn van het overleg en zelfs zijn teruggekeerd naar Sevilla.

Dat het orgaan nu ingrijpt, is opmerkelijk te noemen. De clubs zouden al een akkoord hebben bereikt en op hoofdlijnen akkoord zijn met de speler zelf. Aa Gerry Hamstra, Edwin van der Sar en Klaas-Jan Huntelaar nu de taak om de commissarissen te overtuigen.   

De komende uren zal er meer duidelijkheid komen over de situatie Ocampos. Mocht de transfer daadwerkelijk afketsen, dan komen Leon Bailey en Justin Kluivert weer in beeld als opvolgers van de naar Manchester United vertrokken Antony.

Update: Sevilla biedt Lucas Ocampos voor vijftien miljoen euro aan bij Ajax, meldt De Telegraaf. De Spanjaarden trokken al Adnan Januzaj aan, waardoor ze in de problemen kunnen komen met de Spaanse financiële regelgeving. De Belgische aanwinst kan mogelijk niet ingeschreven worden. In de komende uren moet blijken of de rvc akkoord gaat met het bod van Sevilla.

Update 14.04: De rvc van Ajax stemt ook niet in met een transferbedrag van vijftien miljoen euro voor Ocampos. Wel is er een akkoord gegeven om een huurdeal te sluiten, zodat het Sevilla alsnog uit de brand helpt met het inschrijven van Adnan Januzaj. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!