Transfernieuws

'Sevilla vindt de opvolger van de naar Ajax vertrekkende Ocampos in eigen land'

'Sevilla vindt de opvolger van de naar Ajax vertrekkende Ocampos in eigen land'

31-08-2022 06:54

Sevilla FC heeft Adnan Januzaj op het oog als nieuwe versterking. De Belgische buitenspeler moet de naar Ajax-vertrekkende Lucas Ocampos gaan opvolgen in Andalusië, meldt Mundo Deportivo.

Sevilla hoeft het geld dat het van Ajax gaat krijgen niet direct te herinvesteren in een transfersom voor Januzaj, aangezien hij transfervrij is. De speler die afgelopen seizoen nog onder contract stond bij Real Sociedad gaat tot 2026 tekenen bij de ploeg van Julen Lopetegui, indien hij de medische keuring van woensdag doorstaat.

Volgens het Spaanse medium bereikte Januzaj eerder dit jaar nog een akkoord over een nieuwe verbintenis die hem voor drie extra jaren aan Sociedad zou verbinden, maar daar stak de Imanol Alguacil een stokje voor. De trainer liet de Belg duidelijk weten dat hij niet in zijn plannen voorkwam.

Januzaj speelde eerder bij Manchester United, Borussia Dortmund en Sunderland voordat hij in 2017 bij Sociedad neerstreek. Met Sevilla gaat hij nu bij een club tekenen waardoor hij in de Primera División blijft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!