Nieuws

Update: Ex-AZ'er Stengs vertrekt officieel naar Royal Antwerp FC

Update: Ex-AZ'er Stengs vertrekt officieel naar Royal Antwerp FC

30-08-2022 22:48 Laatste update: 22:51

Calvin Stengs vertrekt officieel naar Royal Antwerp FC, meldt De Telegraaf. De voormalig vleugelaanvaller van AZ gaat op huurbasis spelen bij The Great Old.

Bij Antwerp gaat Stengs samenwerken met landgenoot Mark van Bommel, die de scepter zwaait bij de Antwerpse formatie. Met Marc Overmars, Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp treft de buitenspeler nog drie landgenoten. Belangrijkste reden om voor de ambitieuze club te kiezen is om in aanmerking te komen voor het WK in Qatar.

Stengs, zevenvoudig international van Oranje, heeft er een teleurstellend debuutseizoen bij OGC Nice opzitten. In 32 Ligue 1-duels was het slechts één keer raak en gaf hij één assist. In 2021 kwam hij nog voor 15 miljoen euro over van AZ. Zijn huidige broodheer sorteerde al voor op een afscheid van Stengs door Nicolas Pépé van Arsenal te huren.

Update: Royal Antwerp FC heeft Calvin Stengs dinsdagavond gepresenteerd. De Nederlander wordt voor één seizoen gehuurd van het Franse OGC Nice.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!