Cristiano Ronaldo neemt op social media afscheid van Solskjaer

Cristiano Ronaldo neemt op social media afscheid van Solskjaer

22 november - 14:07 Laatste update: 14:55
Premier League 0 Reacties

Via sociale media heeft Cristiano Ronaldo gereageerd op het ontslag van trainer Ole Gunnar Solksjaer. De Portugese superster had goede woorden over voor zijn oud-ploeggenoot. 'Een fantastisch mens.'

Het zal menig voetballiefhebber niet zijn ontgaan, Solskjaer is door Manchester United vriendelijk de deur gewezen na het pijnlijk met 4-1 verloren duel uit bij Watford. Ronaldo had zowel in zijn eerste als zijn tweede periode bij United met de Noor te maken.

'Hij was de spits van Manchester United toen ik naar deze club ging en was mijn trainer toen ik terugkeerde', aldus Ronaldo. 'Maar bovenal is Ole een fantastisch mens. Ik wens hem het beste in zijn leven.'

Zondag was op de socials van de club uit Manchester te zien hoe Solskjaer aan het vechten was tegen zijn tranen in een afscheidsinterview. Hij stond al bijna drie jaar aan het roer van de twintigvoudig kampioen.

Ronaldo keerde begin dit seizoen terug bij the Red Devils, waar hij tussen 2003 en 2009 al furore maakte. Na een flitsende start met veel doelpunten, loopt het nu al een aantal wedstrijden wat minder bij de all-time topscorer van de Champions League.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie