Transfernieuws

''Here we go': PSG haalt middenvelder voor achttien miljoen euro op bij Valencia'

''Here we go': PSG haalt middenvelder voor achttien miljoen euro op bij Valencia'

30-08-2022 17:20 Laatste update: 18:50

Paris Saint-Germain gaat Carlos Soler voor achttien miljoen euro overnemen van Valencia. Transferexpert Fabrizio Romano laat zijn welbekende 'here we go' los en spreekt van een vijfjarig contract voor de Spaanse middenvelder.

Soler groeide afgelopen seizoen uit tot sterkhouder bij Valencia en dat bleef niet onopgemerkt. PSG legt een vast bedrag van achttien miljoen euro op tafel voor de 25-jarige middenvelder, een transfersom dat via bonussen kan oplopen tot 21 miljoen euro. Soler is een jeugdproduct van Valencia en maakte in 2016 zijn debuut in de hoofdmacht. Nu, zes jaar later, staat de teller van officiële optredens op 226, waarin hij 36 goals maakte en 31 assists gaf.

Volgens Romano tekent Soler voor vijf jaar bij PSG, dat in de Spanjaard een belangrijke speler voor in de toekomst ziet. Eerder werden Vitinha en Renato Sanches al als versterkingen voor de middelste linie naar Parijs gehaald.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!