Breaking news

De Telegraaf: Ajax en Sevilla 'op hoofdlijnen akkoord' over Ocampos

De Telegraaf: Ajax en Sevilla 'op hoofdlijnen akkoord' over Ocampos

30-08-2022 16:45 Laatste update: 16:59
2

Ajax en Sevilla zijn 'op hoofdlijnen akkoord' over de transfer van Lucas Ocampos, meldt De Telegraaf. De Amsterdammers bereikten eerder al een persoonlijk akkoord met de Argentijn.

De ochtendkrant meldt dat Ajax razendsnel heeft gehandeld na de recordtransfer van Antony naar Manchester United. Het aantrekken van Ocampos is 'zo goed als zeker' volgens de krant. Ajax bereikte een akkoord met Sevilla over een transfersom van rond de twintig miljoen euro voor de 28-jarige buitenspeler. Eerder bereikten de Amsterdammers al een persoonlijk akkoord met Ocampos zelf.

De transfer lijkt zo goed als in kannen en kruiken. Ocampos trainde al niet meer mee met Sevilla en is gesignaleerd op het vliegveld. Het zal dan ook niet lang duren voordat de Argentijn zijn transfer naar Ajax heeft afgerond.

Ook Leon Bailey en Justin Kluivert zijn benaderd, maar kregen uiteindelijk ‘niets meer vanuit de Johan Cruijff Arena te horen’. Anwar El Ghazi tekent hoogstwaarschijnlijk bij PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!