Transfernieuws

Geen Ajax maar Premier League: Kluivert dicht bij hereniging met Tete bij Fulham

Geen Ajax maar Premier League: Kluivert dicht bij hereniging met Tete bij Fulham

30-08-2022 16:08

Justin Kluivert is hard op weg naar Fulham, melden Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio. De aanvaller werd nog in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax, maar lijkt de overstap naar de Premier League te maken.

De doorgaans goed ingevoerde Romano meldt dat Fulham op het punt staat om Kluivert te contracteren. De deal tussen AS Roma en de Premier League-club is in de afrondende fase. Er is een akkoord over een huurdeal met een verplichte optie tot koop van 9,5 miljoen euro. Ook Di Marzio meldt dat er een akkoord is.

Romano meldt dat Kluivert ook al persoonlijk akkoord is met de Londenaren. Na Kluivert zou Fulham ook Willian en Layvin Kurzawa nog willen aantrekken.

Kluivert werd de afgelopen week ook gelinkt aan een terugkeer bij Ajax. De Amsterdammers zouden hun jeugdexponent zien als een mogelijke opvolger van de naar Manchester United vertrokken Antony. Van een terugkeer lijkt het nu dus niet te komen.

Bij Fulham komt Kluivert oud-teamgenoot Kenny Tete tegen. De rechtsback speelt sinds zijn overgang van Olympique Lyon voor Fulham en heeft zich de laatste weken veelvuldig laten zien in de Premier League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!