Transfernieuws

'Excelsior hoopt in eigen stad toe te slaan, Feyenoord benaderd voor huurdeal'

'Excelsior hoopt in eigen stad toe te slaan, Feyenoord benaderd voor huurdeal'

30-08-2022 15:55
1

Excelsior zet in op het huren van Quilindschy Hartman van Feyenoord, meldt het Algemeen Dagblad. De linksback lijkt na de komst van Fredrik André Björkan te mogen vertrekken.

Feyenoord maakte maandag bekend zich te hebben versterkt met Björkan. De linksback komt op huurbasis over van Hertha BSC. Eerder verzekerde Feyenoord zich ook al van de komst van Marcos López, die overkwam uit de MLS. Ook Sparta Praag-aankoop Dávid Hancko kan op linksback uit de voeten. De Slowaak kreeg daar zaterdag tegen FC Emmen (4-0 winst) de voorkeur boven Hartman en deed dat naar behoren.

Excelsior hoopt zijn slag te kunnen slaan. De Rotterdammers hebben met Nathan Tjoe-A-On maar één echte linksback in de selectie en zouden Hartman goed kunnen gebruiken. Momenteel praten Feyenoord en Excelsior over de voorwaarden van de huurtransfer, meldt het AD.

Bij Excelsior komt Hartman Marouan Azarkan tegen. De middenvelder annex aanvaller van Feyenoord speelt dit seizoen ook op huurbasis voor de Kralingers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!