Transfernieuws

TyC Sports: Ajax gaat meer dan twintig miljoen euro betalen voor Ocampos

TyC Sports: Ajax gaat meer dan twintig miljoen euro betalen voor Ocampos

30-08-2022 13:32

Een eventuele overgang van Lucas Ocampos naar Ajax begint inmiddels serieuze vormen aan te nemen volgens diverse Argentijnse media. De Amsterdammers zouden bereid zijn om een fors bedrag neer te tellen voor de multifunctionele aanvaller.

Maandagavond werd de huidige speler van Sevilla voor het eerst gelinkt aan Ajax. Met de naderende toptransfer van Antony naar Manchester United stapelen de ontwikkelingen zich in een rap tempo op. Volgens César Luis Merlo, journalist bij TyC Sports, zijn de Amsterdammers bereid om een bedrag van 23 miljoen euro te betalen voor Ocampos.

Dat bedrag is exclusief bonussen. Momenteel staat de fysieke, tweebenige aanvaller nog tot medio 2025 onder contract bij Sevilla FC. 'Ocampos is slechts een paar details verwijderd van een contract bij Ajax', meldt Luis Merlo op Twitter. Medium Relevo houdt het in haar berichtgeving op een bedrag van twintig miljoen euro dat Ajax gaat betalen voor de linksbuiten.

Sevilla zou openstaan voor de transfer om in de laatste dagen van de transfermarkt nog elders zaken te kunnen doen. Als beide clubs eruit komen, is de verwachting dat Ocampos dinsdag nog naar Amsterdam afreist om zijn transfer af te ronden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!