Ihattaren tikt miljoen af voor Tilburgse villa: Jullie zoeken alleen maar heisa

Ihattaren tikt miljoen af voor Tilburgse villa: "Jullie zoeken alleen maar heisa"

22 november - 13:13
Serie A 0 Reacties

Uit onderzoek van Story blijkt dat Mohamed Ihattaren een villa van ruim een miljoen euro heeft gekocht in Tilburg. Het veelbesproken talent heeft de villa gekocht van een bekende Tilburgse horecaondernemer, die verdacht wordt van 'mogelijke criminele activiteiten'.

Story meldt dat Ihattaren in Tilburg verblijft en ook regelmatig fysieke trainingen afwerkt in Utrecht. In de akte van levering staat dat de negentienjarige linkspoot een bedrag van 1.025.000 euro heeft betaald voor de woning in Tilburg, waar naar verluidt zijn vriendin woonachtig is. "De woning wordt momenteel verbouwd", vertelt een bron.

Ihattaren kocht de villa van de bekende horecaondernemer Danny Kovacevic. "Goed ingevoerde bronnen in de opsporing zeggen dat de bedrijvenportefeuille van de ondernemer al enige tijd in de belangstelling staat van bestuur en justitie", zo schrijft het Eindhovens Dagblad. "Waarom bel je mensen uit mijn omgeving?", reageerde Ihattaren toen Story hem belde. "Ik wil dat je de mensen om me heen met rust laat, dat hoeft niet. Jullie zoeken alleen maar heisa, daar ben ik niet van gediend. Begrepen?"

Ihattaren staat sinds 31 augustus onder contract bij Juventus, dat hem overnam van PSV en meteen uitleende aan Sampdoria. Hij speelde nog geen minuut in Italië en inmiddels oud-zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigde zelfs dat hij aan stoppen met voetballen heeft gedacht. Het is nog niet duidelijk wanneer het toptalent zijn rentree wil maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie