Transfernieuws

'PSV en Antwerp strijden om de handtekening van Stengs: Eindhovenaren 'pushen''

'PSV en Antwerp strijden om de handtekening van Stengs: Eindhovenaren 'pushen''

30-08-2022 13:02

Marc Overmars heeft zijn pijlen in het slot van de transfermarkt gericht op Calvin Stengs. De technisch directeur van Royal Antwerp FC wil de Oranje-international verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij OGC Nice. PSV aast naast The Great Old eveneens op Stengs.

De linkspoot staat op de nominatie om voor een jaar verhuurd te worden. Zijn huidige werkgever Nice rondde eerder deze week de tijdelijke komst van Nicolas Pépé van Arsenal af, waardoor de uitzichten op speeltijd troebel zijn geworden voor Stengs. Bij de ploeg van trainer Mark van Bommel moet hij voor extra stootkracht voorin zorgen, waar Ruud van Nistelrooij dun in zijn aanvallers zit.

Door de blessures van Noni Madueke en Luuk de Jong en het mogelijke vertrek van Cody Gakpo en Vinícius Junior is Stengs opnieuw in beeld gekomen bij de Eindhovenaren. Volgens Fabrizio Romano geeft PSV in 'de laatste uren' gas in de strijd om de handtekening. De berichtgeving van de Italiaan wordt onderschreven door Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

Anwar El Ghazi is op zijn beurt hard op weg naar Brabant. Het is nog niet duidelijk of de eventuele komst van Stengs van de baan is, als de Aston Villa-aanvaller daadwerkelijk tekent bij PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!